Neem Contact Op

Afspraak maken bij CromTownInk

Voor afspraken en/of design advies, vragen wij u om eerst even langs te komen in onze shop aan de Zuiderhoofdstraat 34 te Krommenie. Wij zullen dan een persoonlijk gesprek met u hebben over de wensen die u heeft en welke mogelijkheden er zijn bij CromTownInk. (Tip: Neem ter inpiratie een foto of iets dergelijks mee!)

Wanneer uiteindelijk overeenstemming is bereikt qua formaat, stijl, kleur en prijs van de nieuwe tattoo, kunnen we direct een afspraak voor je gaan inplannen. Voor het maken van de afspraak vragen wij echter wel een aanbetaling die weer verrekend zal worden bij de eindafrekening. Hierna gaan we direct met jouw design aan de slag en zorgen ervoor dat deze klaar ligt op de geplande datum/tijd.

Hoewel wij graag zien dat klanten eerst even bij ons langskomen, kan dat in sommige gevallen natuurlijk lastig zijn als mensen verder weg wonen. In deze gevallen maken we dan ook graag een uitzondering. Bel ons op, leg de situatie uit, en dan proberen we samen naar een oplossing te zoeken!

Want bij CromTownInk is de klant nog echt koning!

Oja, nog even dit. Als je bij CromTownInk een tatoeage wilt laten zetten moet je minimaal 16 jaar oud zijn en toestemming hebben van allebei je ouders... Is dit niet het geval, dan heb je pech en zul je dus moeten wachten tot je oud genoeg bent om zelf te mogen beslissen. En hierin maken we geen uitzonderingen, laat dat duidelijk zijn!

  • TelefoonNummers

    + 31 (0) 75 7502 537 + 31 (0) 62 0815 096

  • E-mailadres

    CromTowns email

  • Locatie

    Zuiderhoofdstraat 34, 1561AM, Krommenie